Підтримайте нас

Дізнайся про можливості підтримки проектів Фундації Україна__

Бажаєте підтримати діяльність Фундації Україна?

Дізнайтеся про можливості підтримки нашої діяльності, зокрема в обшарі допомоги біженцям та мігрантам у Нижній Сілезії, а також проведенні благодійних акцій на користь допомоги Україні. Серед можливостей підтримки Ви знайдете проєкти, присвячені адаптації дітей біженців, турботі про притулок постраждалих людей на території України та багато інших цінних ініціатив.

Wspomóż naszą zbiórkę darowizną przez serwis PayU

Wspomóż naszą zbiórkę darowizną przez serwis PayPal

Zbiórka “Save Ukraine”

Zebrane środki będą przeznaczone na wsparcie Ukrainy oraz na potrzeby uchodźców z Ukrainy

Projekt Help UA package

Projekt „HELP UA PACKAGE” ma na celu dostarczenie produktów żywnościowych ofiarom rosyjskiej agresji na terytorium Ukrainy

Darowizny rzeczowe

В рамках благодійної акції “SAVE UKRAINE”, діяльність якої спрямована на допомогу мешканцям постраждалих від війни регіонів України та військовим частинам, можна долучитися до збору гуманітарної допомоги, який проводить Фундація Україна.

Fani Mani

Купуйте та допомагайте! Фундація Україна співпрацює з сервісом FaniMani.pl, завдяки якому люди, що здійснюють покупки в Інтернеті, можуть допомогти обраним організаціям.

1, 5% податку

Підтримайте нашу діяльність – перекажіть 1,5% Вашого податку на діяльність Фундації Україна

Wsparcie finansowe projektu “SAFE SPACE”

Projekt ma na celu zapewnienie osobom wewnętrznie przesiedlonym na terytorium Ukrainiy przynajmniej tymczasowego miejsca zamieszkania i możliwości powrotu do normalnego życia

Фінансова допомога для Центру Підтримки Біженців (CWU)

Центр Підтримки Біженців, який координує Фундація Україна

IНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАРТНЕРІВ__

Як неурядова організація, ми працюємо на польському ринку вже десять років, досягаючи успіху і підвищуючи впізнаваність нашої організації не тільки в Польщі, але й за кордоном. На сьогоднішній день нам вдалося заручитися підтримкою десятків польських і міжнародних бізнес-організацій, місцевих і регіональних органів влади. Нам довіряють органи державного управління, зокрема, ми співпрацюємо з мерією Вроцлава, Нижньосілезьким воєводським управлінням, Нижньосілезьким маршалківським управлінням та Повітовим центром зайнятості у Вроцлаві.